ОСТАННІ НОВИНИ

Міста Львівщини незадовільно використовують субвенції

|

Незадовільно використовували цього року субвенції інвестиційного характеру, одержані з державного бюджету місцевими бюджетами у Львові, Дрогобичі, Моршині, Стрию; в Городоцькому та інших районах. Про це повідомляє сайт ЛОДА з посиланням на дані обласного фінансового управління.

Зокрема, субвенції на заходи з енергозбереження до грудня зовсім не використовувалися в Бориславі, Дрогобичі, Трускавці, Моршині, Стрию та в Радехівському районі.

Станом на 1 грудня поточного року не забезпечено повернення в обласний бюджет позичок, наданих до введення в дію Бюджетного кодексу України, районними бюджетами Перемишлянського, Старосамбірського та Городоцького, Бродівського, Кам’янка-Бузького, Самбірського районів відповідно в сумах 784 тис. грн., 42 тис. грн., 157 тис. грн., 853,7 тис. грн., 668,3 тис. грн. і 703,2 тис. грн.

За даними головного фінансового управління облдержадміністрації, протягом 11 місяців цього року не здійснені в повному обсязі виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ та розрахунки за енергоносії у Бориславі, Дрогобичі, Самборі, Стрию та у Бродівському, Самбірському, Стрийському, Яворівському, Старосамбірському районах. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Натомість, з бюджетів міста Стрия, Самбірського і Старосамбірського районів у поточному році за рахунок перевиконання прибуткової частини загального фонду виділялися значні кошти на інші, не першочергові видатки.

Водночас, за даними управління протягом 11 місяців п. р. забезпечено своєчасну та в повному обсязі виплату заробітної плати працівникам бюджетних установ, що фінансуються з місцевих бюджетів області, з урахуванням підвищення її мінімального розміру та відновлення міжпосадових співвідношень, виплату відпускних, оплату спожитих енергоносіїв, проведено фінансування інших першочергових видатків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *