ОСТАННІ НОВИНИ

Потерпілим від аварії на ЧАЕС подарують годинники та МР3-плеєри

|

Для потерпілих від Чорнобильської катастрофи, з нагоди Дня ліквідатора аварії на Чорнобильській АЕС, управління соціального захисту Львівської міської ради закупило наручні годинники та МР3-плеєри. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Також представникам громадських організацій вручать грамоти та подяки директора департаменту гуманітарної політики та начальника управління соціального захисту Львівської міської ради. По завершенні офіційної частини зустрічі відбудеться концерт-реквієм пам’яті людей, що загинули внаслідок вибуху.

Крім того, від сьогодні до неділі в культурно-освітньому центрі імені Довженка проходитиме виставка дитячого малюнка, приурочена Дню ліквідатора аварії на ЧАЕС.

Вручення подарунків потерпілим від Чорнобильської катастрофи відбудеться в неділю, 16 грудня, у приміщенні Сихівської райадміністрації.

День ліквідатора аварії на ЧАЕС в Україні відзначають сьогодні, 14 грудня. Загалом у Львові проживає близько 4,5 тисячі осіб, які постраждали внаслідок вибуху.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *