ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські прикордонники просять допомоги в обласної ради

|

Проект Програми забезпечення захисту інтересів громадян, держави та суспільства на державному кордоні України в межах Львівської області на 2008-2011 роки розглядали учора депутати профільної комісії обласної ради, передає прес-служба Львівської облради.

Представники Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України поінформували депутатів про стан матеріально-технічного забезпечення служби. Якщо на утримання особового складу і на виплату всіх соціальних виплат служба забезпечена на 100%, то з фінансуванням матеріально-технічних потреб є серйозні проблеми. – Західне регіональне управління отримує лише 35 % від необхідного.

Як зазначили прикордонники, Державна прикордонна служба України скеровує значну частину коштів на новий східний кордон, який тільки розбудовується і не мав старої інфраструктури. Тому прикордонники звернулися до обласних обранців за допомогою. Внісши свої правки та корективи, депутати вирішили підтримати цей проект Програми.

Також на засіданні депутати сформували перелік питань, які пропонуватиме комісія для розгляду на сесіях облради у 2008 році.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *