ОСТАННІ НОВИНИ

ДАІ визнали найкорупованішим у Львові

|

Найкорумпованішим органом влади у Львові, Луганську, Запоріжжі та Хмельницьку за результатами опитування є ДАІ. У Львові корумпованість ДАІ, на думку респондентів, є найвищою, і становить, за п’ятибальною системою, – 4,19 балів, у Хмельницькому – 4,14, у Запоріжжі – 4,1, а в Луганську – 3,84 бала.

Про це сьогодні під час прес-конференції щодо результатів опитувань та складання рейтингів найбільш корумпованих органів повідомила юрист політичної партії “Велика Україна” Руслана Абрамович.

За її словами, друге місце за корумпованістю у Львові посідають митні органи – 4,18 бала, третє – міліція (3,96 бала). У Хмельницьку друге і третє місце за корумпованістю також посіли міліція (4,02) та митні органи (3,95).У Запоріжжі – це державні вищі навчальні заклади (3,9) та суди (3,8), а в Луганську – міліція (3,78) та державні вищі навчальні заклади (3,49).

«Такі опитування проводитимуть і в інших містах України. Ми починаємо системну роботу з явищем корупції», – заявила юрист Руслана Абрамович, і додала: «Нашою метою є виявити зони корупційного ризику, конкретні органи, відомства, установи, щоб потім можна було боротися із цим негативним, системним явищем», – повідомляють на Zaxid.net.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *