ОСТАННІ НОВИНИ

Керівний склад цивільного захисту відзвітується за 2007-й та визначить завдання на 2008 рік

|

Навчально-методичний збір керівного складу цивільного захисту (цивільної оборони) Львівської області відбудеться 14 грудня на території ВАТ „Автонавантажувач”, що на вулиці Шевченка. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА. Під час збору підсумують виконання вимог розпорядження начальника цивільного захисту області „Про основні завдання цивільного захисту та цивільної оборони Львівської області у 2007 році”. Також на зборі планують визначити завдання на 2008 рік.

Крім того, під час навчально-методичного збору відбудеться показ техніки головного управління та служб цивільного захисту, показ елементів відділення життєзабезпечення з польовим пунктом харчування та проведення показових навчань: гасіння пожежі та рятування людей, рятування людей з-під завалів будівельних конструкцій,

проведення аварійно-рятувальних робіт при ДТП – ліквідація завалів і забезпечення проїзду при падінні дерев, а також ліквідація розливів ртуті.

На збір залучено голів райдержадміністрацій та міських голів міст обласного значення, начальники управлінь (відділів) з питань НС та ЦЗН міст обласного значення та районів, начальники спеціалізованих служб ЦО області, їх начальники штабів ЦО, керівники відомств, установ, організацій, підприємств підвищеної небезпеки, керівники структурних підрозділів МНС, що розташовані на території області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *