ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівська хвиля» вдев’яте відсвяткувала Андрія в прямому ефірі

|

Уже вдев’яте у вечір на Андрія радіо “Львівська хвиля” провела «андріївський анплагд». Слухачів улюбленого радіо протягом трьох годин у прямому ефірі бавили відомі в мистецькому світі Львова Андрії та їхні друзі.

До святкування Андрія на «Львівській хвилі» вчора, зокрема, долучилися Андріана, Андрій Віхоть та Андрій Мільчук, Андрій Альфавіцький з гуртом “Дивні” та Андрій Савчин з гуртом “Файно”. Допомагали святкувати їм Ірина Федишин, Юлія Рай, Владіслав Левицький, гурти «Мері», “Чорні Черешні”, “Ot Vinta”, “Тік” та “Яка існує”.

«Андріївський» концерт на «Львівській хвилі» по-своєму унікальний. Виконавці презентують не лише відомі хіти, а й пісні, які досі ніхто не чув, а, можливо, більше ніхто й не почує. Забава, крім того, традиційно приправлена хорошим настроєм, добрим гумором, дружньою атмосферою, безліччю сюрпризів і подарунків. Не в останню чергу завдяки мережі аптек «Ваша аптека», яка вже вдруге поспіль є спонсором «андріївського анплагду».

«Родзинки» святкуванню додало й «Львівобленерго», яке відключило електрику в районі, де розташоване радіо, саме посеред забави. Однак це не перешкодило передбачливим «хвилівцям» не лише зберегти свою присутність в ефірі, а й на жодну секунду не перервати свята.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *