ОСТАННІ НОВИНИ

На свята квитків вистачить усім – Львівська залізниця

|

Львівська залізниця відкидає звинувачення пасажирів щодо браку квитків на період зимових свят. Як передає прес-служба Львівської залізниці, Укрзалізниця на передсвяткові та святкові дні призначила 43 додаткові потяги, а Львівська залізниця на Новорічні та Різдвяні свята призначила одинадцять додаткових потягів до Києва.

Залізничники переконані, що розмови про неможливість купити квитки на «пікові» дні є нічим іншим, як нагнітанням ситуації з боку певних осіб та засобів масової інформації, а відтак вважають, що ті, хто «розповсюджує недостовірну інформацію, мають нести за неї відповідальність, адже таким чином вони вводять в оману громадськість».

Щодо скасування іменних квитків, то насправді вона аж ніяк не спричинила особливих незручностей. Навпаки, це суттєво полегшило роботу залізничників, зокрема квиткових касирів та провідників. Однак, з іншого боку, ускладнила роботу правоохоронних органів.

Особливо заслуговує уваги той факт, що Львівська залізниця призначила додаткові потяги навіть попри значну збитковість пасажирських перевезень. На кінець 2007 року сума збитків становитиме 800 мільйонів гривень, із них 300 – від приміських перевезень. А компенсувати перевезення 32 категорій пільговиків у приміському транспорті мала б місцева влада і Міністерство освіти та науки. Одначе, вони не надто поспішають це робити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *