ОСТАННІ НОВИНИ

Міліціонерів покарали за події 7 листопада

|

Обласна міліція провела службове розслідування щодо подій 7 листопада, і працівника «Беркуту», який 7 листопада під час мітингів допустив грубість і хамство до львів’ян, зокрема до депутата ЛМР, звільнено із займаної посади. Про це сьогодні на сесії міської ради повідомив начальник ГУМВСУ у Львівській області Михайло Цимбалюк.

Крім цього, він сказав, що до дисциплінарної відповідальності притягнуто керівництво міліції, зокрема, заступника начальника головного управління-начальника міліції громадської безпеки Володимира Дитюка.

«Порушення з боку працівників міліції 7 листопада справді були», – наголосив начальник міліції. Водночас він повідомив, що цього працівника «Беркута» перевели на нижчу посаду і не звільнять з ОВС.

«Результати службової перевірки не показали, що цього працівника «Беркута» треба звільняти з ОВС. Ми не вбачаємо, що ці порушення тягнуть за собою порушення кримінальної справи. Працівники міліції діяли в межах своєї компетенції», – сказав він.

Проте він повідомив, що матеріали за цим випадком скерували в прокуратуру і якщо прокуратура буде вважати за доцільне, то беркутівця звільнять і можуть порушити кримінальну справу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *