ОСТАННІ НОВИНИ

На рок-концерті зібрали 5 мішків подарунків для малозабезпечених дітей

|

На благодійному рок-концерті в рамках акції “Миколай про тебе не забуде” зібрали декілька сотень іграшок. Про це повідомляє організатор концерту молодіжна громадська організація Молодіжний націоналістичний конгрес.

Під час концерту учасники гуртів “Оратанія”, “Далай Лама”, “Ху4”, “Гравіцапа”, “Червоне”, “Vox Populi” та “Реквієм ” зачитували присутнім статистичні дані проблематики дітей з малозабезпечених сімей та сиріт, підкреслюючи важливість проведення подібних заходів не лише “до Миколая”, а й протягом року.

“Молодь не завжди звертає увагу на оголошення про благодійні заходи в пресі, тому цей рок-концерт є найоптимальнішою формою донесення ідеї доброго вчинку до широкого молодіжного загалу” – прокоментував координатор концерту Андрій Мочурад.

Акція „Миколай про тебе не забуде” проводиться МГО „Академія Української Молоді” спільно з навчальними закладами, організаціями та спільнотами вже сьомий рік поспіль. Метою акції є допомогти потребуючим дітям відчути радість свята Миколая, поділитися з ними нашою увагою, розумінням та любов’ю. Акція покликана вшанувати пам’ять великого благодійника Святого Миколая та звернути увагу громадськості на важливість доброчинності. У рамках проведення акції помічники Святого Миколая збирають солодощі, книжки, канцелярські речі та іграшки для тих дітей, які могли б залишитися без подарунка від Святого Миколая.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *