ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відреставрують ще 30 об’єктів архітектури

|

Майже 30 об’єктів архітектури Львова планують відреставрувати наступного року за кошти з державної субвенції. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Питання реставрації об’єктів архітектури вирішували під час робочої зустрічі, яка відбулася 9 грудня у Львові. Участь в обговоренні взяли начальник управління реставрації Міністерства регіонального розвитку та будівництва Тетяна Майстерчук, заступник голови Державної служби збереження національної культурної спадщини Яків Діхтяр, заступник міського голови з питань містобудування та інфраструктури Микола Одуха, начальник управління охорони історичного середовища Львівської міської ради Лілія Онищенко та начальник управління капітального будівництва Богдан Коваль.

Крім того, учасники зустрічі розглядали питання розвитку галузі збереження культурної спадщини Львова. Представники з інших міст України, які були присутні на нараді, відзначили позитивні зміни, які відбулися у галузі збереження культурної спадщини міста за останні два роки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *