ОСТАННІ НОВИНИ

Наступного року відремонтують 11 будинків, що належать ОСББ

|

За зверненнями голів об’єднання співвласників багатоквартирних будинків на 2008 рік закладено кошти на капітальний ремонт 11 об’єктів такого типу. Заплановано використати суму з шістьма нулями. Про це під сьогоднішнього брифінгу повідомила завідувач сектору підтримки муніципальних проектів Галина Когут.

За словами Галини Когут, яка так і не назвала точної суми, єдиним шляхом поліпшити якість обслуговування будинків це перетворення їх в об’єднання співвласників. Закон України про реформування ЖКГ у наступні чотири роки передбачає заходи з фінансування та допомоги для ремонтних робіт у будинках з таким об’єднанням.

На разі в будинку №97, що входить в ОСББ по вулиці Володимира Великого, тривають ремонтні роботи з утеплення торцевих стін та ремонту даху, розповіла радник міського голови з питань створення ОСББ Оксана Карпінська.

За словами голови об’єднання ОСББ «Юність» Богдана Горбаля «мешканці задоволені», вартість квартплати у їхньому будинку становить 56 копійок за квадратний метр житлової площі. За ці кошти власники будинку зробили заміну вхідних дверей та труб у підвалі, а за кошт міста утепляють торцеві стіни та ремонтують дах.

Як повідомила Оксана Карпінська, для ремонту цього будинку ОСББ, з міського та державного бюджету виділили 221 тисячу гривень. Передбачені ремонти будинків ОСББ, у цьому році, виконують вчасно, на черзі третій будинок на вулиці Похилій 3, якому обладнають дах з чотирма схилами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *