ОСТАННІ НОВИНИ

Матеріали земельних афер на Львівщині скерували до Генпрокуратури

|

Рада національної безпеки і оборони України передала до Генеральної прокуратури України справи найрезонансніших земельних афер, скоєних на Львівщині. Про це прес-службі ЛМО Української народної партії повідомила голова постійної комісії природокористування, охорони довкілля та благоустрою у Львівській міській раді Віра Лясковська.

За її даними, РНБО передала на розгляд Генпрокуратурі матеріали, пов’язані з виділенням 328,7 гектарів особливо цінних земель лісопаркової частини зеленої зони Львова, а також 15 земельних ділянок під будівництво АЗС у Львові.

«Звертаючись до Ради нацбезпеки і оборони України, Львівська міська рада просила, щоб вона для всебічного слідства скоординувала роботу всіх необхідних служб. Для нас також важливо, щоб РНБО здійснювала контроль за слідством до кінця, себто до виявлення і покарання шахраїв», – прокоментувала Віра Лясковська.

Нагадаємо, 6 листопада Президент України доручив секретарю РНБОУ перевірити дотримання земельного законодавства та прав громадян у сфері земельних відносин у Львівській області. З цією метою наприкінці листопада Львів відвідали представники РНБО.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *