ОСТАННІ НОВИНИ

94% обіцянок політичних партій виявилися декларативними

|

Лише шість відсотків передвиборчих обіцянок політичних партій мали конкретний зміст, а решта були декларативними. Такими є результати моніторингу, що його провів Західноукраїнський центр політичних досліджень. Про це під час засідання у Львівському прес-клубі реформ повідомив менеджер проекту Михайло Васюта.

Васюта розповів, що, за результатами моніторингу, конкретних обіцянок виявлено всього 6%, усі решта, тобто 94% – декларативні обіцянки, які обіцяють поліпшити ситуацію в економічній, владно-правовій, у сфері сільського господарства, охорони здоров’я, освіті, культурі, втім, які саме дії виконуватимуть, не повідомляють.

За словами менеджера проекту, результати досліджень також свідчать, що передвиборчою програмою місцевого осередку чи кандидата у своєму виборі керувалося 22,5% респондентів, 33,7% опитаних здійснювали свій вибір на основі довіри до загальноукраїнського лідера, довірою до місцевого лідера керувалися у своєму виборі 19,4% респондентів і довірою до місцевого осередку – 13,5%.

Решта досліджень засвідчують, що до приймалень депутатів у виборчий період звернулися до 700 осіб, вирішено 60-75% питань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *