ОСТАННІ НОВИНИ

Транзитним вантажівкам заборонили заїжджати до Львова

|

Великогабаритний транзитний транспорт об’їжджатиме Львів по кільцевій дорозі. Про це повідомив сьогодні під час брифінгу начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Микола Шкурган.

«Надзвичайно багато на сьогодні проблем у місті пов’язано з транспортом. Зрозуміло, що ситуацію з великою кількістю ДТП та порушень правил дорожнього руху ще більше погіршують транзитні вантажівки, які проїжджають через місто. В основному це великогабаритний транспорт, що прямує з митниць Краківець, Мостиська, Рава-Руська. Багато вантажівок, щоб потрапити на київський напрямок, прямують по вулицях Городоцькій, Шевченка та Мазепи, що викликає багато незручностей та проблем. Тому ми встановили попереджувальні інформаційні щити про заборону заїжджати на територію міста великогабаритного транспорту, вагою понад п’ять тонн», – зазначив Микола Шкурган.

За його словами, з понеділка, 3 грудня, працівники ДАІ вже могли зупиняти транзитний вантажний транспорт і перевіряти накладні документи. Якщо кінцеве місцепризначення вантажу – не львівські фірми, на водіїв складають протоколи та передають до суду. Штрафи за порушення, передбачені законодавством, становлять від 3 до 9 гривень.

Крім того, Микола Шкурган повідомив, що до проведення ЄВРО-2012 в Україні багато дорожніх знаків продублюють англійською мовою.

Дорожні знаки, які забороняють в’їзд вантажних транспортних засобів вагою понад 5 тонн, встановлено на 8 напрямках при в’їзді до Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *