ОСТАННІ НОВИНИ

Молодь Львова закликає чиновників не паскудити Львів

|

Близько 20 осіб у ці хвилини проводять пікетування під стінами Львівської міської ради, вимагаючи припинити забудову львівських парків. Пікетувальники тримають у руках плакати із написами: «Врятуймо Стрийський парк від варварів-чиновників», «Міська влада зносить «Знесіння», «Чиновники, не паскудьте львівські парки!», передає кореспондент «Львівського порталу» з місця події.

За словами організатора акції Андрія Ковалишина, пікетувальники не є представниками політичної партії чи громадської організації. Молодь Львова проводить акцію з власної ініціативи, запевнив Андрій Ковалишин.

«Ми хочемо привернути увагу наших чиновників та громади до проблеми львівських парків. Належного благоустрою в парках не ведуть, їх незаконно розпайовують на користь певних людей, і все це відбувається під покриттям ЛМР», – наголосив він.

Відтак пікетувальники вимагають створити чіткі межі парків, заборонити будівництво котеджів та ресторанів на їх території. Крім цього, вони хочуть зустрічі з міським головою або його представником.

Андрій Ковалишин повідомив, що якщо вимоги пікетувальників міські чиновники проігнорують, то під час наступної сесії ЛМР вони проведуть ще одне пікетування, проте вже з більшою кількістю учасників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *