ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові обговорять наслідки впровадження угоди про вільну торгівлю з ЄС

|

Львівська торгово-промислова палата спільно з Міжнародним центром перспективних досліджень (МЦПД) організовують у Львові 17 грудня круглий стіл «Наслідки та перспективи від Угоди про вільну торгівлю між Україною та Європейським Союзом». Про це йдеться у повідомленні Львівської торгово-промислової палати.

За даними організаторів, цей захід є черговим з серії круглих столів, які проводить МЦПД спільно з Міністерством економіки для представників бізнесу та місцевої влади стосовно майбутньої Угоди про вільну торгівлю між Україною та Європейським Союзом.

Україна та ЄС домовились почати переговори про укладення угоди про вільну торгівлю після вступу України до Світової організації торгівлі. Реалізація такої угоди стане першим кроком реальної економічної інтеграції України та Європейського Союзу, зокрема, в частині покращення умов доступу на ринки ЄС для українських підприємств. Участь у круглих столах з обговорення наслідків та перспектив угоди про вільну торгівлю – унікальна можливість для бізнесу та інших зацікавлених сторін донести свої думки та проблемні питання до уряду, взяти участь у формуванні чіткої позиції України на переговорах з ЄС.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *