ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники України та Угорщини будуть спільно патрулювати кордон

|

Для підвищення ефективності прикордонного контролю, мінімізації черг та виявлення кримінальних осіб чи контрабанди, прикордонні служби України та Угорщини організували спільний контроль. Про це повідомив голова управління Прикордонної охорони Угорщини Йожеф Бендек.

Така перевірка буде здійснюватись лише на одному митному пості українсько-угорського кордону, а саме при в’їзді до певної країни, що дозволить скоротити час простою черг на митницях.

Для того, щоб не допустити та попередити незаконне переміщення осіб та контрабандних товарів через митні пости україно-угорського кордону прикордонні служби обох сторін домовилися про спільний контроль по річці Тиса та решті прикордонної території.

«Зараз тривають роботи зі створення спільного консультаційного пункту на українсько-угорському кордоні. Досить актуальним для нас є розробка спільного патрулювання нашими прикордонниками по річці Тиса. Наразі підготовчий процес дещо затягується, оскільки для цього потрібна міжурядова угода. Поки що ми взаємодіємо на місцевому рівні, усі наші службові завдання виконуємо однаково» – розповів Йожеф Бендек.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *