ОСТАННІ НОВИНИ

Іменні квитки введуть під новорічні свята для боротьби зі спекуляцією?

|

Мінтранс та Укрзалізниця спільно вироблять механізм боротьби зі спекуляцією залізничними квитками у період новорічних свят. Про це повідомляють на офіційному сайті Міністерства транспорту та зв’язку України.

Як один зі шляхів боротьби з перекупниками міністр транспорту та зв’язку України Микола Рудьковський запропонував вивчити можливість введення іменних квитків на додаткові потяги саме в період новорічних свят – коли на них спостерігатиметься найбільший ажіотаж.

“Якщо виникне критична ситуація, ми можемо зробити у пікові періоди продаж іменних квитків за документами, щоб не було перепродажу, а в ті періоди, коли немає дефіциту, можна реалізовувати і без документів, – сказав Микола Рудьковський. – Тобто, якщо ми не поборемо спекуляцію спільно з правоохоронними органами, будемо боротися шляхом бюрократичної процедури”.

Крім того, одним з методів боротьби зі спекуляцією квитками є організація спеціальних перевіряючих груп, які будуть виїздити з перевірками на вокзали в різні регіони. «Звільнятимуть керівника кожного вокзалу, на якому щось таке виявлять», – заявив Микола Рудьковський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *