ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати облради проти передачі «Містопроекту» у власність Львова

|

65 депутатів обласної ради підтримали звернення до Президента України, у якому висловлюються проти передачі майнового комплексу державного інституту «Містопроект» у власність територіальної громади Львова, передає кореспондент «Львівського порталу» із сесійної зали.

На думку депутатів облради, «форма власності інституту не впливає на ефективність виконання проектної документації для Львова, але може позбавити містобудівного проектного забезпечення території Львівської та інших областей заходу України».

Крім того, обласна рада вважає, що передача інституту у власність Львова «звужує сфери проектної діяльності до потреб власне міста, що призведе до ліквідації проектної організації регіонального рівня та значного зменшення проектних робіт».

Раніше проти передачі у комунальну власність виступив й трудовий колектив інституту, називаючи такі дії міської ради рейдерством.

Міська рада Львова своєю ухвалою від 25 жовтня цього року вирішила прийняти цілісний майновий комплекс інституту «Містопроект» у власність територіальної громади Львова з метою забезпечення комплексу робіт з підготовки до «Євро-2012».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *