ОСТАННІ НОВИНИ

Податкова бореться з виплатою тіньової зарплати

|

З початку року працівники органів ДПС Львівщини провели 1033 перевірки суб’єктів господарської діяльності-фізичних осіб, які виплачували заробітну плату з порушенням чинного податкового законодавства. Про це повідомляє відділ громадських зв’язків ДПА у Львівській області.

За результатами проведеної роботи донараховано майже 4 млн. грн. податку з прибутків фізичних осіб та штрафних санкцій.

Внаслідок проведених перевірок виявлено 239 випадків виплати заробітної плати СГД – фізичними особами за рахунок “тіньових коштів”, 170 випадків надання матеріальних та соціальних благ без сплати податку.

За звітний період проведено 1524 перевірок підприємств, установ, організацій, які виплачували заробітну плату з порушенням чинного податкового законодавства. За результатами проведеної роботи донараховано 4,7 млн. грн., до бюджету надійшло 3,5 млн. грн., встановлено 568 випадків надання матеріальних та соціальних благ юридичними особами без сплати податку з прибутків фізичних осіб.

Після проведеної роботи підвищено рівень виплати заробітної плати на майже 3,5 тисячах підприємств області. З початку року погашено заборгованість з виплати заробітної плати на суму 27 млн. грн., додатково надійшло 6,6 млн. грн. податку з прибутків фізичних осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *