ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові проведуть заходи до міжнародного дня інваліда

|

Щоб посилити увагу громадськості до проблем людей з особливими потребами, у Львові протягом цього тижня відбуватимуться заходи, заплановані до Міжнародного дня інваліда. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, день відкритих дверей цього четверга о 16.00 розпочнеться у Львівському центрі соціального захисту та реабілітації інвалідів «СОЗАРІН» та в Благодійному фонді Львівського центру підтримки осіб із загальними розладами розвитку «Відкрите серце».

В межах заходів у центрах захисту і підтримки відбудуться культурно-розважальні програми для дітей та молоді з особливими потребами. Заплановано презентацію роботи центру, показ фільму, виступи театру ляльок, а також майстер-класи, що їх проведуть волонтери та молодь з особливими потребами для всіх зацікавлених людей.

За словами начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Наталі Федорович, цього тижня люди з особливими потребами зможуть безкоштовно відвідувати Національний музей ім. Андрея Шептицького, Львівський історичний музей на площі Ринок та «Кінопалаци» на Театральній і Коперника.

Заходи проводять за співпраці управління соціального захисту Львівської міської ради та громадських організацій Львова, що об`єднають людей з особливими потребами.

У Львові проживає більш ніж 42 тисячі осіб, що мають групи інвалідності, та більше ніж 2 тисячі дітей-інвалідів до 18 років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *