ОСТАННІ НОВИНИ

Затвердили фінансування перехідних та пускових об’єктів

|

Чергове засідання Експертно-робочої групи з питань формування інвестиційної програми Львівської області відбулося минулого четверга, на якому затвердили фінансування перехідних та пускових об’єктів. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Відповідно до пропозицій голів постійних комісій прийнято рішення зобов’язати райдержадміністрації, виконкоми міських рад міст обласного значення доопрацювати в межах передбаченого фінансування 2007 року ранжований перелік об’єктів та забезпечити необхідне співфінансування об’єктів за рахунок коштів місцевих бюджетів і подати матеріали в головне управління економіки.


Пріоритетними об’єктами фінансування за рахунок коштів державного та обласного бюджетів у 2008 році визначено перехідні та пускові об’єкти.

Для цільового та ефективного спрямування бюджетних коштів на найбільш соціально значущі об’єкти будівництва в області головне управління економіки опрацює уточнені матеріали від територій та перелік об’єктів, рекомендованих до фінансування у 2008 році, подасть на розгляд галузевим постійним комісіям обласної ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *