ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни на заході України також голосували за Путіна

|

З 294 громадян Росії, що прийшли вчора на виборчу дільницю при Генеральному консульстві Росії у Львові, 235 віддали свої голоси за «Єдину Росію» (це приблизно 80%).

Про це повідомив «Львівський портал» голова виборчої комісії та консул-радник Генерального консульства Росії у Львові Аврам Вранчану. Комуністична партія отримала у Львові 25 голосів (8,5%), за Ліберально-демократичну партію віддали свої голоси 10 осіб (3,4%), за «Справедливу Росію» проголосувало восьмеро (2,7%), по 7 голосів отримали партії Союз правих сил та «Яблуко» (по 2,3%). По одному голосу отримали Патріоти Росії та Аграрна партія.

Як повідомив пан Вранчану, загалом Генеральне консульство Росії у Львові обслуговує 8 областей Західного регіону і тут зареєстровано майже 7 тисяч громадян Росії. Порівняно низьку явку російських виборців він пояснив поганою погодою та великими відстанями до деяких областей. Найактивніше участь у виборах брали російські жителі Львова, а також ті, що проживають у Червонограді, Дрогобичі та Стрию.

«Вибори пройшли спокійно та без ексцесів. Заяв зі скаргами на порушення не було», – повідомив Аврам Вранчану.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *