ОСТАННІ НОВИНИ

Акціонери агрофірми «Провесінь» захищають фірму від Півня

|

Акціонери ВАТ агрофірми «Провесінь» намагаються захистити свої права від незаконних, як вони стверджують, дій керівника підприємства Івана Півня. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив представник громадського комітету «Захисти Провесінь від Півня» Андрій Сойма.

За словами одного з акціонерів агрофірми Максима Рибака, їх турбує доля підприємства, яке не приносить дивідендів від діяльності та стає збитковим на користь чужих інтересів. Невдоволення також викликає той факт, що ця справа повільно просувається в суді.

Рибак розповів, що товариству«Провесінь» належало два ринки у Львові, що розміщені на вулицях Княгині Ольги та Личаківській. За час керівництва Івана Півня ці базари продали фірмі, яка належить його родичам, за символічну ціну – 35 тисяч гривень. За словами М. Рибака, керівник підприємства через підробку документів заволодів 1 мільйоном 200 тисячами акцій. «Такий керівник не може залишатися на своїй посаді, а його роботу слід ретельно перевірити», – вважає акціонер.

Представник громадського комітету Андрій Сойма повідомив, що з приводу дій Івана Півня скеровано позов, за яким порушено кримінальну справу про розкрадання майна та шахрайство. Справу агропідприємства розглядає Галицький суд, акціонери сподіваються на справедливий вердикт суддів. Сойма також закликав усіх небайдужих громадян долучатися до пікетів, які відбуваються під стінами суду та прокуратури, аби до цієї проблеми привернути увагу керівництва області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *