ОСТАННІ НОВИНИ

Наступного року планують працевлаштувати понад 51-у тисячу непрацюючих

|

Служба зайнятості у Львівській області планує працевлаштувати на наступний рік 51 тисячу 500 непрацюючих. Про це повідомив сьогодні на засіданні колегії Львівської облдержадміністрації начальник головного управління праці та соціального захисту населення ЛОДА Василь Мартиняк.

«Сьогодні із службою зайнятості співпрацює 80% працедавців, що забезпечує ефективність працевлаштування більшої кількості людей, у тому числі неповносправних осіб. Програмою зайнятості населення Львівщини на 2008-2009 рік ми передбачаємо навчати певній професії до 12 тисяч людей, які не мають ніякої фахової освіти. 50% навчання оплачують самі працедавці. На разі ми заохочуємо всіх до легалізації праці, оскільки значна частина фактично створених робочих місць перебуває в тіньовому секторі економіки», – зазначив Василь Мартиняк.

Пріоритет під час працевлаштування надаватимуть особам, які потребують додаткових соціальних гарантій та не можуть на рівних конкурувати на ринку праці. Особливу увагу приділятимуть дітям-сиротам, особам з обмеженою працездатністю та людям із сільської місцевості.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *