ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий далі ігнорує «Ратушу»?

|

Газета Львівської міської ради «Ратуша» досі перебуває без фінансування, попри те, що 15 листопада під час сесії міської ради було прийняте рішення виділити газеті 304 тисячі гривень. Причина цього те, що міський голова Львова Андрій Садовий досі не підписав відповідну ухвалу. Принаймні в цьому запевняє головний редактор газети «Ратуша» Микола Савельєв.

«Я вважаю, що дії Садового – це елементарне зведення рахунків з газетою «Ратуша», яка протягом півтора року критикує дії міського голови та його оточення. Адже зі всіх передвиборчих обіцянок Андрій Садовий виконав лише одну – влаштував на площі Ринок ковзанку. Але навіть цей чисто комерційний проект він назвав соціальним. Крім цього, у своїх передвиборчих обіцянках Садовий обіцяв закрити «Ратушу», – прокоментував ситуацію «Львівському порталу» сам Микола Савельєв.

Як запевнив Микола Савельєв, згідно із чинним законодавством, протягом 10 днів після того, як була прийнята ухвала ЛМР, Андрій Садовий мав би її підписати. Проте наразі цього не зроблено.

Натомість дізнатися причини того, чому мер досі не підписав ухвалу міської ради, від прес-служби тієї ж таки Львівської міської ради неможливо. Більше того, неможливо підтвердити чи спростувати саму інформацію про те, що ухвала не підписана.

«Що це за така структура «Львівська міська рада», яка не може з ’ясувати , чи підписана ухвала сесії», – прокоментував Микола Савельєв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *