ОСТАННІ НОВИНИ

Робота евакуаторів є звичайним заробітчанством – Дяків

|

Робота евакуаторів, що працюють на території Львова стала звичайним заробітчанством. Про це заявив на сьогоднішньому засіданні виконавчого комітету міської ради депутат Теодор Дяків.

У відповідь на звітування перед виконкомом міської ради начальника управління транспорту і зв’язку ЛМР Миколи Шкургана, Дяків наголосив, що працівники ЛКП «Муніципальна дружина» порушують правила роботи евакуаторів.

«Вони працюють поза межами визначених вулиць (вулиці Коперника, Словацького, Дорошенка, проспект Свободи, Володимира Великого), чим ще більше призводять до утворення «корків». Також є повідомлення про випадки, коли працівники евакуаторів беруть гроші «на руки» від власників авто», – наголосив він.

Про роботу евакуаторів та можливість їх цільового використання у місцях найбільшого скупчення транспорту, звітував сьогодні на засіданні виконкому начальник управління транспорту і зв’язку ЛМР Микола Шкурган. За його словами, робота евакуаторів забезпечує розвантаження вулиць міста від незаконно припаркованих авто, а також забезпечило надходження до бюджету міста 1 мільйон 286 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *