ОСТАННІ НОВИНИ

У львів’янина вилучили понад 11 кг марихуани

|

Правоохоронці Львівщини нещодавно затримали таксиста, у якого вилучили 11 кг 200 г марихуани. Затриманий переконує правоохоронців, що наркотики він зберігав у власних потребах. Про це повідомили у ЦГЗ ГУ МВС України у Львівській області.

Наркотичну сировину знайшли в закинутому будинку дачного масиву на вул. Пелехатого у Львові. Окрім двох мішків марихуани, зі сховку вилучили також мірник для дозування марихуани.

11 тисяч 200 грам марихуани становить 11 тисяч 200 доз з розрахунком – 1 доза на 1 г. Відповідно до ринкової ціни, вказана кількість цієї речовини на “чорному” ринку становить близько 260 тисяч гривень. Такої кількості наркотичної сировини не вилучали впродовж останніх десяти років.

Чоловік у вересні минулого року вийшов з місця позбавлення волі, де відсидів сім років за розбій, крадіжку та викрадення автомобіля. Через декілька днів він знову туди повернеться. Громадянина Г. судитимуть за статтею про незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин, або їх аналогів. Повідомляє ZAXID.NET.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *