ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина та Аргентина співпрацюватимуть у сферах туризму та культури

|

Повноважний посол Аргентинської Республіки в Україні Ліла Ролдан Васкес Де Муан зустрічалася сьогодні з першим заступником голови облдержадміністрації Валерієм П’ятаком, повідомляють на сайті ЛОДА. Під час зустрічі сторони висловили сподівання на розвиток подальшого співробітництва, зокрема у сферах економіки, туризму та культури.

Рівень товарообігу між Аргентиною та Україною налагоджено недостатньо – вважає Надзвичайний і Повноважний Посол Аргентинської Республіки в Україні й наголошує на важливості угоди, яку підписано між Львівською областю та провінцією Аргентинської Республіки Кордоба.

«Я зроблю все можливе, щоб зв’язки між нашими державами були максимально міцними», – наголосила Ліла Ролдан Васкес де Муан.

Цікаво знати, що впродовж січня-вересня 2007 року зовнішньоторговельний оборот Львівської області з Аргентиною становить 2,78 млн доларів США або 0,01 % від загального обсягу зовнішньої торгівлі області. При цьому експорт становить 0,08 млн доларів США, імпорт – 2,7 млн доларів США.

Станом на 1 жовтня 2007 року аргентинські інвестори в економіку області вклали інвестицій на суму 368,9 тис. доларів США, що становить 0,1 % загального обсягу залучених інвестицій у Львівську область. За участю аргентинського капіталу на території області утворено два підприємства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *