ОСТАННІ НОВИНИ

Серед ВНЗ України вперше виберуть найкращого студента року

|

Уперше серед 10 вищих навчальних закладів України виберуть найкращого студента року. За повідомленням організаторів конкурсу, це перша спроба об’єднати всі ВНЗ України і запровадити єдині критерії оцінювання.

Щоб отримати це почесне звання, студентові потрібно не лише гарно вчитися й бути професіоналом своєї спеціальності, а й мати досить широкі знання в інших галузях. Студент повинен брати активну участь у громадських та суспільних заходах, що їх проводять на рівні ВНЗ, міста, країни тощо. Також конкурсанти зможуть показати глядачам свої таланти та хобі. Спочатку студенти, що зголосилися до участі в конкурсі, змагаються за звання студента року свого ВНЗ та право представляти його на обласному етапі конкурсу. Переможець обласного фіналу поїде в січні наступного року на церемонію нагородження.

Ініціатори та організатори такої всеукраїнської акції – Народно-демократична ліга молоді та Інститут демократичного суспільства. У Львівській області цей проект підхопила ЛОО ВГО «ДУМАЙ!». Організатори спрямували всі зусилля на те, щоб конкурс проходив на високому рівні, щоб якнайбільше студентів могли спробувати показати, чого вони варті і чи достойні вони такого почесного звання.

Цього року 10 ВНЗ України представлені 13-ма студентами (великі університети – двома претендентами). Проте наступного року кількість учасників планують збільшити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *