ОСТАННІ НОВИНИ

На протидію збільшенню плати за проїзд у маршрутках у Львові почали рити метро?

|

Усі охочі змогли сьогодні долучитися до символічного будівництва першої у Львові станції метро. Навпроти університету імені Івана Франка близько 15 активістів «Громадського руху ініціативної молоді» провели флеш-моб, під час якого рили символічну першу станцію метро «Університетська», повідомляє кореспондент «Львівського порталу» з місця події.

За словами члена організації «Громадського руху ініціативної молоді» Петра Волинського, сьогоднішня акція має на меті привернути увагу до проблем пасажирських перевезень у Львові.

Він також повідомив, що в понеділок, 26 листопада, у малому сесійному залі міської ради буде проведено круглий стіл, на який запрошено обласних чиновників, представників управління транспорту та зв’язку ЛОДА, заступника голови ЛОДА Валерія П’ятака, перевізників та ЗМІ, аби спільно знайти конструктивні рішення.

Крім цього, «ГРІМ» закликав не платити більше, аніж гривню за проїзд у маршрутках доти, доки перевізники не задовольнять їхні вимоги та доки не буде проведено громадські слухання з питань підвищення цін і серйозного реформування пасажироперевевезення у Львові. Серед основних вимог «ГРІМ»: обов’язкова видача пасажирських квитків із зазначенням дати та маршруту перевезення, диференціювання ціни плати за проїзд, зменшення інтервалів та завантаженості маршрутних таксі, а також впровадження цілодобових маршрутів на основних напрямках.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *