ОСТАННІ НОВИНИ

Сніг знову застав львівських комунальників зненацька

|

Комунальні служби міста, як завжди, виявилися непідготовленими до негоди. І незважаючи на те, що снігові замети, які принесла друга половина листопада, комунальники прибирають п’ятий день поспіль, усе ж подолати ожеледицю на тротуарах вони не змогли досі. Львів’яни нарікають: багато хто з них став жертвою слизьких тротуарів. Результат: як мінімум – забої на тілі, а як максимум – зламані руки або ноги.

Не додають оптимізму і бурульки на дахах львівських будинків, які загрозливо нависають, а подекуди і падають, на голови мешканців та гостей міста.

Що ж стосується львівських доріг, то тут, на щастя, ситуація не настільки критична. Магістральні автошляхи Львова розчищені повністю, принаймні в цьому запевняють міські чиновники – з п’ятниці на вулицях міста працюють три нові снігоприбиральні машини, закуплені за кошти міського бюджету.

Проте для належного і швидкого реагування на складні умови в місті має бути 20 таких машин – запевняють у міській раді.

Як повідомила сьогодні під час прес-конференції начальник управління інженерного господарства Тетяна Семенюк, аби повністю розчистити вулиці міста, необхідно ще два-три дні. Якщо, звичайно ж, роботи комунальникам не додадуть нові снігові замети.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *