ОСТАННІ НОВИНИ

Пункт пропуску «Рава-Руська» відкривають після реконструкції

|

В ідкриття відділу Державної прикордонної служби „Рава-Руська” після реконструкції відбудеться 20 листопада. Після проведеної реконструкції пункт пропуску «Рава-Руська» буде одним з найбільших у Європі. Про це повідомила прес-служба Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Відділ створений на базі прикордонної застави і відділення прикордонного контролю ”Рава-Руська” та прикордонної застави „Борове”. Містечко відділу створено на базі прикордонної застави “Рава-Руська”.

В урочистостях братимуть участь голова Державної прикордонної служби України генерал-полковник М. Литвин, начальник Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України генерал-лейтенант В. Карась, начальник Львівського прикордонного загону полковник І. Амброс.

У 2006 році в зоні відповідальності Західного регіонального управління було розгорнуто відділ прикордонної служби „Краковець”. Вже цього року введені у дію ще три відділи прикордонної служби – «Рава-Руська» Львівського прикордонного загону, «Косино» Мукачівського прикордонного загону та «Порубне» Чернівецького прикордонного загону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *