ОСТАННІ НОВИНИ

Сірик підозрює, що ремонт вулиці Словацького виконано неякісно

|

Депутат Львівської міської ради Зеновій Сірик підозрює, що ремонт вулиці Словацького виконано неякісно. За його словами, є підозра, що інженерні мережі під дорожнім покриттям вулиці не поміняли. Відтак у відповідному запиті депутат попросив надати інформацію про те, хто виконував відповідне проектне завдання і хто був відповідальний за проведення робіт

«Є неперевірені дані, що до значної кількості інженерних мереж ніхто не брався. Це означає, що як тільки якусь інженерну мережу, чи кабель, чи, не дай Бог, водопровід раптом прорве, то наново покладене покриття треба буде зривати, щоб поміняти мережі. Я вважаю, що ми не можемо допустити такого марнотратства, оскільки кошти на реставрацію доріг у нас обмежені», – наголосив Зеновій Сірик.

Водночас Зеновій Сірик зазначив, що остаточні висновки наразі робити зарано. «Ми звикли користуватися спонсорськими коштами. З одного боку, як кажуть у народі: «Дарованому коневі в зуби не дивляться», але якщо це – Троянський кінь, то нам таких подарунків не треба», – наголосив він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *