ОСТАННІ НОВИНИ

«EPAM» відкрила офіс у Львові

|

Компанія EPAM Systems відкрила свій офіс у Львові на основі компанії «Spline Software» – повідомляють у компанії EPAM Systems. На початку цього року компанія EPAM ухвалила рішення про розширення виробництва та відкриття офісу у Львові, після того як в Україні було успішно запущено офіси EPAM Systems у Києві, Харкові та Вінниці.

«Саме Львів дав Україні кілька провідних компаній, що займаються розробленням програмного забезпечення, не в останню чергу завдяки тому, що тут зосереджено багато випускників комп’ютерних спеціальностей, які, крім іншого, добре знають іноземні мови. А це своєю чергою – фактор, який має велику вагу для компанії EPAM, клієнти якої розкидані по 31 країні світу», – наголошує Максим Богрецов, віце-президент EPAM із питань виробництва.

Залучення нових та збереження найкращих людей є основною цінністю та головним пріоритетом для EPAM. Початок роботи нового офісу з повною його наступною капіталізацією зробить львівський офіс EPAM регіональним лідером серед працедавців, надзвичайно привабливим для нових клієнтів та працівників. «Ми сподіваємось подвоїти наші виробничі потужності протягом наступних 12 місяців», – заявив Андрій Трофімов, директор із виробництва EPAM-Львів, Він також запевнив, що працівники будуть мати всі найкращі професійні та кар’єрні можливості, які може надати компанія, що входить до списку 50 найкращих аутсорсингових компаній світу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *