ОСТАННІ НОВИНИ

Депутат Мармура помітив безвідповідальність комунальників

|

«Головна причина того, що місто погано прибране, – ставлення людей, які за це відповідають, до своєї роботи», – переконаний депутат Львівської міської ради, член фракції «Наша Україна» Володимир Мармура. Так він прокоментував ситуацію з очищенням міста від снігу комунальними службами.

Так уже склалося – щороку львівські комунальники виявляються неготовими до зими. І це створює чимало проблем для мешканців Львова. Цей рік, за словами пана Мармури, винятком не став.

«Звичайно, побачимо, якою ситуація буде далі. Однак очікувати на те, що місто ідеально очищатимуть, не варто. У комунальній сфері дуже багато проблем. Однак головна – безвідповідальне ставлення до роботи працівників цієї сфери, як рядових, так і керівництва. Депутатський корпус загалом і фракція «Наша Україна» зокрема завжди йшли назустріч комунальникам. Проблеми вивчали, необхідні кошти виділено, тобто з фінансового боку немає жодних проблем. Натомість не вистачає відповідальних працівників», – сказав член депутатської комісії інженерного господарства, транспорту та зв’язку Володимир Мармура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *