ОСТАННІ НОВИНИ

ЛОДА припинила прийом заявок на фінансування бюджетним коштом

|

Рішення про припинення прийому заявок на фінансування бюджетним коштом було прийнято експертно-робочою групою з питань формування інвестиційної програми Львівської області на засіданні, що відбулося 1 листопада, – про це повідомляє сайт ЛОДА.

Якщо виникне необхідність будівництва чи реконструкції об’єктів, їх включення у Інвестиційну програму області можливе за наявності виготовленої та у встановленому порядку затвердженої проектно-кошторисної документації з презентацією об’єкта на засіданні експертно-робочої групи.

Також експертно-робоча група дала рекомендацію Райдержадміністраціям, міським радам міст обласного значення, галузевим управлінням облдержадміністрації передбачити в місцевих бюджетах на 2008 рік кошти для виготовлення проектно-кошторисної документації. Крім того, на наступні засідання експертно-робочої групи стосовно об’єктів, будівництво яких розпочинається у 2008 році, вони мають подавати проекти рішень сесій районних та міських рад щодо відведення земельних ділянок під об’єкти будівництва.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *