ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська студентка стала срібною призеркою Кубку світу з карате

|

Студентка IV курсу Львівського інституту банківської справи НБУ зі спеціальності „фінанси” Леся Турчин стала срібною призеркою фіналу Кубку світу з карате (вікова категорія – 18-21р., ката). А у командному виді срібна призерка разом з двома одноклубницями «Сене» посіла перше місце, повідомляє прес служба ЛІБС НБУ.

У змаганнях, що проводились в Луцьку, брали участь представники США, Німеччини, Італії, Франції, Угорщини, Сербії, Азербайджану, Англії та інших країн.

За словами Лесі Турчин, боротьба була напруженою. Своєю перемогою вона завдячує тренеру – президенту обласної федерації карате, керівнику стрийського клубу „Сене” Ярославу Захаренку. Окрім того, важливою умовою успіху студентка вважає наполегливу працю над собою.

Окрім успіхів у спорті, Леся Турчин є відмінницею у навчанні. У майбутньому вона мріє працювати у міністерстві фінансів.

Студентка Леся Турчин володарка чорного пояса. Вона – призер чемпіонату Європи, який проходив у квітні у Литві та переможниця Міжнародних змаганнях (за версією IKA) з карате, що відбулись нещодавно у Сербії. Майбутня фінансистка у цьому виді спорту з 13 років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *