ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройдуть круглі столи про студентське самоврядування

|

Круглі столи про перспективи студентського самоврядування пройдуть у Львові на початку грудня, повідомила голова Комітету підтримки студентського самоврядування Тетяна Яцків. Цей захід присвячений обговоренню та вивченню досвіду і перспектив участі органів студентського самоврядування, їхніх об’єднань у формуванні та реалізації молодіжної політики на рівні адміністративно-територіальних одиниць і держави.

Захід проводиться у рамках проекту «Міжнародний досвід участі студентського самоврядування та його структур у формуванні та реалізації молодіжної політики на рівні адміністративно-територіальних одиниць та держави» Комітету підтримки студентського самоврядування та ІПЦ «Наше право» за підтримки програми «Схід-Схід: партнерство без кордонів» Міжнародного фонду «Відродження».


В одному із круглих столів на тему «Участь органів студентського самоврядування у формуванні та реалізації молодіжної політики: зарубіжний досвід та українські реалії», візьмуть участь студентські самоврядування, представники молодіжних громадських організацій, місцевих органів влади, які відповідальні за молодіжну політику, журналісти.

Другий круглий стіл у рамках міжнародного заходу “Зміцнення потенціалу студентських самоврядувань для участі органів у формуванні та реалізації молодіжної політики: зарубіжний досвід та українські реалії” проводитиметься за участю виключно для представників органів студентського самоврядування та молодіжних організацій.

На заході проведуть презентації органів студентських самоврядувань представники України, Польщі, Німеччини; обговорюватимуться механізми співпраці органів студентського самоврядування, молодіжних громадських організацій на рівні ВНЗ, територіальних одиниць та держави, спільні проекти у Польщі й Німеччині; передумови, чинники та дії, які дозволили сформувати сильні органи та об’єднання студентського самоврядування в Німеччині та Польщі та є потрібними для України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *