ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівводоканал» отримав нову комплексну інформаційну систему управління

|

Компанія «Квазар-Мікро» впровадила в промислову експлуатацію комплексну інформаційну систему для ЛКП «Львівводоканал». Про це було повідомлено сьогодні під час спільної прес-конференції представників обох компаній.

Як зазначив директор проекту від «Квазар-Мікро» Дмитро Кравченко, систему розроблено і впроваджено за півтора року – навесні минулого року підписано відповідний контракт після того, як компанія перемогла в тендері.

Відтак на базі Oracle E-Business Suite було створено комплексне рішення, яке дозволяє об’єднати в єдині оболонці всі підрозділи компанії. Розроблено й запущено модулі для повної роботи з клієнтами, бухгалтерії, кадрів та всіх важливих служб підприємства. Також створено корпоративний центр обробки даних з модулями сховищ і резервного копіювання та розроблено геоінформаційну систему й кілька супутніх модулів, які не було передбачено в початковому варіанті проекту.

Зі свого боку заступник директора «Львівводоканалу» Богдан Павлишин наголосив, що створення такої системи дасть змогу менеджменту підприємства більш оперативно реагувати на потреби та ліпше вирішувати наявні проблеми.

З одного боку, система влаштована так, щоби було зведено до мінімуму помилки під час виставлення рахунків для клієнтів, а з іншого боку – щоби клієнти могли отримати найповнішу інформацію за найкоротший відтинок часу.

Також обидві компанії домовилися про те, що «Квазар-Мікро» здійснюватиме супровід цієї системи. Очікують, що «Львівводоканал» перейде на роботу з новою інформаційною системою вже з нового року. Поки що стара і нова системи працюють паралельно.

Впровадження системи відбулося в рамках реалізації проекту покращення водопостачання і водовідведення, що його фінансує Світовий банк. Вартість проекту – 11,2 млн гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *