ОСТАННІ НОВИНИ

Делегація Львівського інституту Сухопутних військ відбула до Кореї

|

Делегація Львівського інституту Сухопутних військ Національного університету “Львівська політехніка” на чолі з начальником кафедри Львівського інституту Сухопутних військ полковником Олегом Бойком розпочала свій візит до Республіки Корея. Про це повідомляє офіційний сайт прес-служби Міністерства оборони України.

Мета візиту українських військових полягає в поглибленні співробітництва між інститутом Сухопутних військ та Військовою академією Республіки Корея, зміцнення та поглиблення двосторонніх відносин між вищими військовими навчальними закладами обох країн та обговорення питань подальшого розвитку військового співробітництва.

Наші військові візьмуть участь у засіданнях академічних сесій на теми: “Військова структура та лідерство в інформаційній та науково-орієнтованій сфері”, “Складові бойових систем для майбутніх сухопутних військ” та “Вплив зміни в майбутніх освітніх інноваціях на військові академії”.

Крім того, українські військові візьмуть участь у міжнародному симпозіумі, де матимуть нагоду познайомитися з представниками військових академій з 13-ти країн світу та обмінятися з ними досвідом.

Візит делегації Львівського інституту Сухопутних військ до Республіки Корея триватиме до 3 листопада.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *