ОСТАННІ НОВИНИ

Майбутні банкіри хочуть вивчати бойові мистецтва

|

96% студентів Львівського інституту банківської справи НБУ задоволені навчанням в інституті, але їх турбує незабезпеченість гуртожитками, нестача книг, які потрібні для вивчення дисциплін, навчання у дві зміни, проблеми з впровадженням кредитно-модульної системи тощо.

Як передає відділ зв’язків із громадськістю ЛБІС, про це свідчать результати соціологічного дослідження, яке провела Студентська рада цього вишу.

Опитування також засвідчило: понад половина студентів вірять у те, що органи студентського самоврядування можуть ефективно представляти та захищати їхні інтереси перед адміністрацією інституту, але частина молоді нічого не знає про такі можливості. Причиною цього є низький рівень поінформованості та незначна кількість масштабних заходів. На думку респондентів, найчастіше керівні студентські органи мали би проводити культурно-масові (46%), спортивні (28%), навчально-виховні та просвітницькі заходи (25%). Майже 78% опитаних не хотіли б працювати в студентській дорадчій раді.

Студенти воліли б проводити вільний час на дискотеках із друзями, у кінотеатрі, читаючи книги, подорожуючи та вивчаючи психологію. Найбільш поширені види хобі серед майбутніх банкірів – танці, настільний теніс, відвідування спортзалу, читання та фотографія. Респонденти висловили побажання, щоб в інституті з’явились гуртки, де б навчали бойових мистецтв, спортивних танців, плавання і баскетболу.

Опитування проводилось протягом вересня. Усього було опитано 439 студентів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *