ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові триває міжнародна молодіжна зустріч „Сонце є в кожному з нас”

|

Від 25 жовтня до 4 листопада у Львові в межах програми «Молодь у дії» Європейського Союзу відбувається міжнародна зустріч «Сонце є в кожному з нас», учасниками якої є молодь зі шести країн. Про це повідомили організатори заходу.

Учора в межах акції учасники зустрічі розмалювали паркан Львівської психіатричної лікарні. Захід було присвячено Міжнародному Дню солідарності з особами, які страждають від психічних розладів. Метою цієї акції є створення позитивної атмосфери в лікарні завдяки теплим, кольоровим малюнкам.

Підсумком програми стане фотовиставка «Сонце є в кожному з нас», відкриття якої відбудеться в п’ятницю в головному корпусі ЛНУ ім. Івана Франка. Своїми роботами автори виставки представлять власне бачення світу та звернуть увагу на важливість міжкультурного пізнання та діалогу.

Організаторами зустрічі є МГО «Академія української молоді» спільно з партнерськими організаціями Fundacja Pomocy Dzieciom Krzyk (Польща), European Movement Estonia (Естонія),“Our Youth” (Азербайджан), “New Generation” (Молдова), Societa’ Cooperativa Sociale GRAFFIO (Італія).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *