ОСТАННІ НОВИНИ

У ЗОК вивчатимуть систему соціальної адаптації звільнених військовослужбовців

|

У четвер у Львівському інституті Сухопутних військ Національного університету “Львівська політехніка” імені Гетьмана Петра Сагайдачного розпочнеться методичний семінар “Актуальні проблеми соціальної адаптації військовослужбовців, що підлягають звільненню з військової служби, та шляхи її подальшого удосконалення”. Про це повідомляє офіційний сайт Міністерства оборони України.

Під час семінару посадові особи Західного оперативного командування, Повітряного командування “Захід” та військових частин Львівського гарнізону ознайомляться із системою соціальної адаптації військовослужбовців, які підлягають звільненню з військової служби, та з досвідом організації цієї системи в провідних країнах світу.

Посадовцям пояснять основні положення Державної програми соціальної і професійної адаптації військовослужбовців, що підлягають звільненню, та осіб, звільнених із військової служби на період до 2011 року.

Захід проводять у межах реалізації спільного проекту Міністерства оборони України і Організації з безпеки та співробітництва у Європі (ОБСЄ) “Допомога в соціальній адаптації звільненим військовослужбовцям Збройних Сил України”. Метою проекту є сприяти наближенню українського війська до євростандартів у розв’язанні проблем соціальної і професійної адаптації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *