ОСТАННІ НОВИНИ

У справі нігерійців заслухали свідків

|

Сьогодні, 29 жовтня, у Личаківському районному суді Львова розпочався розгляд справи щодо бійки біля нічного клубу «Metro» уночі з 26 на 27 квітня. Тоді студенти-африканці з львівських вищих навчальних закладів у бійці поранили двох львів’ян: 24-річного Дениса Головіна та 21-річного Бориса Яковлєва.

Під час брифінгу для ЗМІ адвокат Бориса Яковлєва Катерина Ліховцева розповіла, що намагатиметься довести причетність до бійки двох затриманих громадян Нігерії, які навчаються у Львові. «Думаю, буде важко, адже адвокат затриманих хоче довести, що його підопічні були не самі й судити за побиття потрібно не тільки їх, а всіх студентів-іноземців, які того вечора брали участь в сутичці», – зазначила вона. Адвокат Ліховцева наголосила, що наразі нічого не може сказати про можливе покарання, яке чекатиме на двох підсудних: спочатку варто довести їх провину.

Адвокат підсудних Владислав Кравчина у коментарі для ЗІКу сказав: «Головін та Яковлєв мали час для того, щоб тікати. Вони цього не зробили і дочекалися нападників. Отож, тепер змушені шукати правду в суді. А щодо дій міліції, то вона перестріла групу з 15 студентів-африканців, та затримала тільки двох, які мали на одязі кров. Щоправда, на мою думку, наявність крові зовсім не доводить, що за усе побиття мають відповідати тільки двоє затриманих студентів», – пояснив він.

Уночі з 26 на 27 квітня у львівському нічному клубі «Metro» сталася бійка. Її учасників розборонили й виставили з приміщення. Уже біля входу до клубу сутичка продовжилась: на львів’ян Дениса Головіна (24 роки) й Бориса Яковлєва (21 рік) напали близько 15 студентів-іноземців, переважно громадян Нігерії.

За словами Дениса Головіна, тоді він отримав п’ять ударів скляною пляшкою по голові, а Борис Яковлєв – удар ножем. Постраждалих у важкому стані забрала карета медичної допомоги, а нападники втекли з місця злочину після того, як з клубу вийшли на поміч знайомі Головіна та Яковлєва. Тієї ж ночі двох з нападників затримала міліція. У лікарні з потерпілих Головіна та Яковлєва зняли побої: у Дениса – чотири різані рани голови, розрізаний біцепс, колота рана ключиці, у Бориса – 4 ножові поранення й побиті легені.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *