ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині зросла зарплата працівників сільського господарства

|

Середньомісячна заробітна плата одного штатного працівника, зайнятого у сільськогосподарському виробництві за 9 місяців 2007 року, становить 588 гривень, що більше від аналогічного періоду минулого року на майже 34 відсотки. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив заступник голови ЛОДА з питань АПК Іван Стефанишин.

Найвищого рівня середньомісячної заробітної плати досягли агроформування Стрийського (1 тисяча 131 гривня), Пустомитівського (1 тисяча 55 гривень), Жовківського (600 гривень), Дрогобицького (588 гривень) та Буського (587 гривень) районів. Найнижча заробітна плата і надалі залишається в сільськогосподарських підприємствах Старосамбірського (221 гривня), Яворівського (287 гривень), Бродівського (335 гривень) та Мостиського (346 гривень) районів.

Що ж стосується заборгованості із виплати заробітної плати, то станом на 1 жовтня вона становить 1 мільйон 984 тисячі гривень. З неї понад 263 тисячі гривень припадає на економічно активні підприємства, майже 639 тисяч – на підприємства-банкрути, решта заборгованості припадає на економічно неактивні підприємства. Найбільше заборгували заробітної плати підприємства Миколаївського, Сокальського, Жидачівського та Пустомитівського районів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *