ОСТАННІ НОВИНИ

Ріст тарифів на воду для львів’ян означатиме плюс 4-7 гривень в місяць

|

Зміна тарифу на послуги з водопостачання та водовідведення обійдеться одному мешканцю Львова у суму на 6,86 (будинки з центральним опаленням і гарячим водопостачанням) та 4,79 (будинки з газовими колонками) за місяць, передає прес-служба .

«Зміна тарифу на воду для львів’ян означатиме 4-7 гривень в місяць додатково. Натомість ми плануємо за ці кошти серйозно розширити графік водопостачання і також продовжувати впроваджувати цілодобове водопостачання у місті. Вже у грудні ми плануємо 16 годин подавати воду у центр міста, де зараз вода є лише 6 годин» – повідомила директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Марія Желіско.

Як повідомлялося, причина збільшення ціни на воду – подорожчання електроенергії, підвищення заробітної плати та збільшення податкового навантаження на підприємство.

За даними, міської ради, у 2005 р. лише 27% львів’ян отримували воду цілодобово, ще 48% – 16 год і чверть – 6 год. На даний час у 32% споживачів вода є цілодобово, 53% отримують її за розширеним графіком і до 15 % скоротилася кількість львів’ян, які отримують воду 6 годин на добу. До кінця року за скороченим графіком воду отримуватимуть лише 8% споживачів, а 60% жителів Львова матиме 16 годинне водопостачання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *