ОСТАННІ НОВИНИ

Міліція не виявила порушення порядку в діях голодуючих журналістів

|

Працівники міліції не виявили порушень громадського порядку в діях журналістів газети «Ратуша», які від сьогодні голодують в приймальні міського голови. Про це повідомляють очевидці події. За їх словами, представники Галицького райвідділу прибули до приймальні пана Садового, зважаючи на заяву про те, що буцім невідомі особи увірвалися до приймальні міського голови.

Після складання протоколу про подію працівники міліції відбули геть. Перед цим уже представники міської ради на чолі з начальником юридичного управління пані Пайонкевич та керівником адміністрації міського голови зачитали голодувальникам пункт з внутрішнього розпорядку міської ради, згідно з яким стороннім особам не можна перебувати у приміщенні міськради після шостої вечора.

Незадовго до цих подій вони ж намагалися переконати у цьому й групу журналістів, які прийшли перед двері приймальні, маючи вістку про те, що буцім голодувальників спробують випровадити силоміць. Однак після обміну аргументами сторони залишилися на своїх позиціях.

На час написання цього матеріалу три голодувальники збиралися на ночівлю у приймальні Андрія Садового.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *