ОСТАННІ НОВИНИ

З ізолятора тимчасового утримання Сокальського РВ евакуюють усіх затриманих

|

Усі затримані з ізолятора тимчасового утримання Сокальського райвідділу міліції, з якого зранку втекло троє осіб, будуть сьогодні евакуйовані. Крім цього, як повідомляє ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області з посиланням на начальника управління Михайла Цимбалюка, правоохоронці, які недогледіли злочинців, нестимуть за це відповідальність і будуть понижені у посадах.

Як повідомлялося раніше, сьогодні зранку втекло троє осіб із ізолятора тимчасового утримання при Сокальському РВ. Двоє з них затримані на межі Львівської та Волинської областей.

У Львівській області відразу введено операцію „Сирена”. До розшуку злочинців залучено 185 осіб, усі підрозділи міліції, а також спецпідрозділ „Беркут”. Правоохоронці перекрили дороги, аби не дати втікачам покинути Львівщину.

Усі злочинці, які втекли з ІТУ, неодноразово судимі, а сьогодні Прокуратурою Львівської області порушено кримінальну справу ще й по факту втечі. Один з них 1956 року народження затриманий за квартирну крадіжку, перед теперішнім ув ’ язненням судимий десять разів. Другий злочинець 1976 р.н. судимий за розбій, останній, наймолодший 1984 р.н., попередньо двічі судимий за наркоманію. Цього разу обвинувачений у згвалтуванні 62-річної жінки.

Близько десятої години ранку собаки йшли по слідах втікачів, взявши слід з ізолятора, де злочинці залишили свої речі. Як виявилось двоє правопорушників втікали пішки. Їх знесиленими затримали оперативники ГУ МВС України у Львівській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *