ОСТАННІ НОВИНИ

Визначення проекту з рекультивації Грибовицького сміттєзвалища знову затягується

|

Депутати Львівської міської ради відхилили протест прокурора Львова на ухвалу міськради щодо створення конкурсної комісії з визначення найкращого інвестиційного проекту з рекультивації Грибовицького сміттєзвалища. Проте конкурсна комісія і надалі не може працювати. Як з’ясувалося сьогодні під час сесії міської ради, для того, щоб конкурсна комісія запрацювала, потрібне схвалення антимонопольного комітету.

Відтак депутати мусять внести зміни до ухвали, попередньо узгодивши їх з антимонопольним комітетом.

Депутати знову звинуватили міського голову Львова Андрія Садового у затягування роботи конкурсної комісії, задавши йому питання, чому чиновники до сьогодні не знали про обов’язковість схвалення концепції антимонопольним комітетом.

Нагадаємо, прокурор Львова висловив протест на ухвалу сесії ЛМР від 24 травня 2007 року, якою було затверджено Концепцію впорядкування системи поводження з відходами та Положення про міську конкурсну комісію з визначення найкращого інвестиційного проекту з комплексного виконання робіт, пов`язаних з організацією поводження (збирання, транспортування) з твердими побутовими відходами, будівництвом сміттєсортувального комплексу, рекультивацією та експлуатацією Грибовицького сміттєзвалища.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *